Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet dâhilin yeğleme edilir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, amelî fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın vakaları biryoğun bünyeda en pıtrak karşılaşılan ve gerçek tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Yukarıda arz meydan özellikler; yangın baplarında arsa düz yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının alan alması da zorunu kılınmıştır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet davranışlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda seçim Yangın Merdiveni Kapısı esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkızılışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini tedarik etmek önemlidir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını karışmak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı mezuniyet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page